Video stupefiant: Unul dintre teroriștii de la Londra se plimba acum doi ani cu steagul ISIS pe stradă. A făcut și declarații pentru un post tv

 

Acest video făcut public de Channel 4 News demonstrează că unul dintre teroriștii care au însângerat Londra acum două zile, Khuram Butt, era cunoscut de poliție pentru vederile sale radicale.

În urmă cu doi ani a fost filmat, alături de alți islamiști, cu un steag ISIS, în parcul londonez Regent. Aceștia s-au oprit într-un parc, au pus câteva obiecte și steagul ISIS în fața lor, după care s-au pus la pământ și s-au rugat în fața steagului ISIS…

Khuram Butt a fost filmat atunci pentru documentarul postului Canalul 4 „The Jihadis Next Door”. În filmulețul de mai jos puteți vedea toată povestea, cu declarațiile făcute la acea vreme de cel care avea să facă parte din grupul terorist care a ucis 7 persoane și a rănit alte 48 în weekend-ul trecut pe Podul Londrei și în zona din apropierea acestuia.

Cotidianul.ro:  De asemenea, teroristul a fost surprins, cu alte ocazii, în timp ce încerca să radicalizeze copii, oferindu-le dulciuri, și în compania a doi cunoscuţi predicatori islamişti.

Khuram Shazad Butt era cetăţean britanic, născut în Pakistan. Era căsătorit, avea copii și locuia de mai mulţi ani în cartierul Barking, din estul Londrei. Teroristul a organizat o petrecere de adio cu brioșe în apartamentul său, înainte de atacurile de sâmbătă noapte. Comandantul unității antitero Mark Rowley a precizat că Butt era cunoscut serviciilor de securitate, care nu dețineau elemente care să lase să se creadă că el pregătește un atentat. (Cotidianul.ro)

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 105 06-06-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 12 Pagina incarcata in 0.190719842911 secunde