Vaccinari cu japca din „resturile” francezilor!

 

Societatea civila a declansat o adevarata isterie privind „primitivismul” romanilor care nu prea mai vor sa-si lase copiii sa fie vaccinati. Bineinteles, asta doar atunci cand respectivele vaccinuri si ajung la cabinetele medicilor de familie, cateodata cu luni bune sau chiar ani intarziere.

voiculescu Vaccinari cu japca din „resturile” francezilor!

Vlad Voiculescu a convins guvernul sa-si asume responsabilitatea

Iar doleantele celor care vor sa combata cu orice pret aceasta invocata atitudine refractara si-au gasit un sustinator feroce in persoana ministrului Sanatatii. Asa ca ruda lui „Don” Nic Voiculescu, cel mai mare lobbyst al influentelor companii farmaceutice s-a dat de ceasul mortii si a reusit sa-l convinga atat pe premierul Dacian Ciolos, cat si pe ceilalti colegi tehnocrati de cabinet ca Guvernul sa-si asume responsabilitatea pe legea vaccinarii. Insa si in spatele acestei campanii exista deja suspiciuni ca ar exista niscai interese obscure, mai ales datorita unor informatii uluitoare parvenite tocmai din Franta!

Bagate pe gat

Desigur ca doar specialistii isi pot da cu parerea despre obligativitatea vaccinarii, insa culmea este ca pana si tagma medicilor este „fractionata” cu privire la acest subiect. Asa ca eforturile consistente depuse de catre Vlad Voiculescu pentru ca Guvernul sa-si asume legea vaccinarii obligatorii pot fi catalogate doar de catre experti. Insa ceea ce surpinde este pozitia ministrului, care nu a pierdut prilejul sa le dea peste nas romanilor, afirmand ca acestia ar trebui cel putin sa se informeze de ce vor fi obligati sa-si vaccineze copiii.

vacci Vaccinari cu japca din „resturile” francezilor!

Tot mai multi europeni refuza sa-si vaccineze copiii

Dar ce s-ar alege de legea lui Voiculescu daca romanii s-ar informa, de exemplu, din prestigioasa publicatie „Le Figaro”? Care, concomitent cu pozitia de forta a ministrului Sanatatii de la Bucuresti, titreaza ca „Francezii nu mai au incredere in vaccinuri”. Si publica rezultatele unui amplu sondaj medical din care rezulta, printre altele, ca o treime dintre francezi nici nu mai vor sa auda de vaccinare. Principalul motiv fiind nenumaratele scandaluri izbucnite in ultimii ani din cauza efectelor secundare tot mai grave ale folosirii unor anumite tipuri de vaccinuri. Si doar 52 la suta din francezi, adica foarte putin peste jumatate dintre acestia sunt convinsi ca efectele benefice ale vaccinurilor sunt mai importante decat cele negative! Acum, probabil ca nici francezii nu sunt mai informati decat romanii, daca au ajuns la asemenea concluzii. Dar, daca ajungem intr-adevar sa ne vaccinam cu „resturile” ramase de la acestia, cum deja se zvoneste in sistemul medical, chiar ca nu vor mai duce tehnocratii copiii la vaccinare nici cu duba si jandarmii, cu toate prevederile legale pe cale sa le adopte.

 
 
 
eNational 278 25-10-2016 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 153 Pagina incarcata in 0.223066091537 secunde