Un satelit NASA a capturat sute de lumini misterioase pe Terra

 
Bizar
Posted on

Unul dintre cele mai interesante mistere sunt luminile bizare de pe Terra. Acestea au fost detectate de NASA cu ajutorul unor sateliți din jurul planetei noastre.

Pe parcursul unui an întreg satelitul DSCOVR a înregistrat sute de lumini ciudate, care proveneau de pe Terra. Interesant este faptul că aceste flash-uri au fost observate pentru prima dată de celebrul astronom Carl Sagan în 1990. Sagan susține a că aceste lumini misterioase nu pot fi explicate și sunt un adevărat mister.

În prezent, specialiștii NASA se confruntă cu același lucru. Nimeni nu poate explica originea acestor lumini misterioase. Inițial, specialiștii au crezut că este vorba despre lacuri care reflectă lumina, dar în cele din urmă au renunțat la această teorie pentru că flash-rile sunt de-a dreptu gigantice.

NASA informează că satelitul DSCOVR a înregistrat în ultimul an nu mai puțin de 866 de astfel de lumini. Chiar dacă imaginile au fost studiate din toate punctele de vedere, luminile au creat mai multe întrebări decât s-au găsit răspunsuri.

loading...

O ipoteză ar fi că luminile se datorează micilor cristale de gheață, care se află în atmosferă.

earth-flash-may_1024 Un satelit NASA a capturat sute de lumini misterioase pe Terra

Nu se poate spune cu exactitate care este factorul care provoacă aceste lumini, dar este limpede că se pot vedea din adâncul Sistemului Solar. Specialiștii consideră Pământul precum un bec care semnalizează faptul că deține viața.

loading...
Related Items:
 
 
Efemeride 121 17-05-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 11 Pagina incarcata in 0.186762094498 secunde