Stephen Hawking avertizează că omenirea ar putea fi distrusă de o specie extraterestră violentă

 

Renumitul fizician Stephen Hawking șochează încă o dată opinia publică cu privire la intenția ființelor extraterestre din Univers. Acesta susține că în viitor, este posibil, ca fiinţe inteligente de pe alte planetă să distrugă omenirea.

La prima vedere această teorie este de-a dreptul șocantă sau chiar înspăimântătoare, dar există un sâmbure de adevăr. Hawking a avertizat de nenumărate ori că oamenii fac o greșeală atunci când caută viața extraterestră în Univers.

Este posibil că într-o zi să dăm peste o serie de extratereștrii ale căror intenții să nu fie unele pacifiste. Aceștia ar putea să vină pe Terra și să extermine întreaga planetă fără nici măcar să nu ne anunțe.

Ca să înțelegem această teorie trebuie să privim la modelul de existență al fostei civilizații de pe Marte. Specialiștii au descoperit că în trecutul îndepărtat, pe Marte s-au produs numeroase explozii nucleare.

Acestea au avut scopul direct de distrugere al întregii planete și în final Marte s-a transformat în ceea ce este astăzi.

loading...

Un alt exemplu interesant se regăsește în scrierile vedice, unde numeroase explozii nucleare s-au produs în urmă cu peste 10.000 de ani pe teritoriul actual al Indiei. Este limpede că aceste bombe au venit de la o civilizație extraterestră și au avut ca scop distrugerea unei civilizații pământene.

Hawking Stephen Hawking avertizează că omenirea ar putea fi distrusă de o specie extraterestră violentă

Așadar, concluzia lui Hawking este una simplă și la îndemâna oricui, speciile extraterestre din Univers nu se asemănă și este posibil să fie de o violență greu de înțeles. Probabil ca în viitor, acestea ajunse pe Terra, o vor transforma într-o planetă moartă fără să stea prea mult pe gânduri.

loading...
 
 
Efemeride 263 30-01-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 7 Pagina incarcata in 0.185168981552 secunde