Site-ul Hotnews.ro continuă războiul cu valorile naționale. Ia uitați ce spune despre Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare…

 

Opozant al Referendumului pentru Familie, dar simpatizant al comunității LGBT, site-ul Hotnews.ro s-a dat peste cap pentru a ne arăta că multe dintre valorile noastre naționale erau oameni cu caractere îndoielnice, totul circul fiind făcut într-un efort de a demonstra că acțiunea Coaliției pentru Familie care vizează schimbarea Constituției în sensul definirii familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie nu are, cu adevărat, rădăcini consistente în trecutul nostru ca popor. Ca dovadă titlul articolului publicat de acesta: „Familia tradițională de la Cap se-mpute. Istoria politică a căsniciei desfrâului. Bună de pus pe-un tricou”

ActiveNews.ro: Publicația Hotnews.ro continuă războiul cu valorile naționale și publică un articol în care eroi naționali precum Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare (canonizat de Biserica Ortodoxă) sunt prezentați în mod caricatural, prin scoaterea din context a unor citate sau pur și simplu prin speculații.

În articolul „Familia traditionala de la Cap se-mpute. Istoria politica a casniciei desfraului. Buna de pus pe-un tricou”, despre Mircea cel Bătrân se scrie:

„Mircea cel Batran. Dezmat in Evul Mediu. A fost sotul doamnelor Mara si Anca, a batut moneda, a intarit economia, a luptat ca un animal la Rovine, in uralele nostalgicilor nationalisti. Cum arata familia extinsa a domnitorului?”.

Despre Ștefan cel Mare, cei doi autori notează că: El era iubitor de Hristos, dar se iubea cu moldovencele, de-i sarea sceptrul din pantalonul domnesc.” Continuă cei doi autori:

„Cu Maria de Mangop & Voichita ar fi facut „menaj in trei”, de a murit Mangop de necaz, ca o sotie devotata, pe care cel Mare o tinea din interes economic”.

Cei doi „jurnaliști” nu-l iartă nici pe Mihai Viteazul, acuzat că ar fi avut o relație, despre care chiar cei doi admit că „nu se știe când a început”.

Alexandru Ioan Cuza, domnul Unirii Principatelor, este acuzat, tot pe bază de bârfă, că ar fi avut copii din flori pe care i-ar fi avut cu Maria Obredovici și pe care i-ar fi adoptat doamna Elena Cuza.

În continuare, cei doi scribi îi amestecă și pe Gheorghiu Dej, Radu cel Frumos sau Regele Carol al II-lea, deși articolul pleacă de la premisa familiei „barbatilor romani ridicati la rang de „mit”: voievozi, regi, presedinti”. Căror mituri aparțin personajele de mai sus este greu de precizat, dar amestecarea voită a faptelor cu speculațiile și minciuna este una dintre tacticile clasice ale manipulatorilor.

Articolul este scris de Monica Stoica, cu „caricaturile” de Marius Veerag. Puteți să le transmiteți opiniile voastre despre articolul publicat pe Hotnews, prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa: ActiveNews.ro

P.S. Așteptăm din partea celor doi și un articol despre relațiile de cuplu ale comunității LGBT, ca model pentru toată populația României. Probabil că, dacă îl vor realiza, va fi plin de poezie… 😉


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 66 07-09-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 62 Pagina incarcata in 0.192605018616 secunde