Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi plăcut să te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune încălzite şi să mângâi mamele care îşi caută copiii

 
Jurnalista Voicu Mirela a scris o scrisoare pentru Preafericitul Daniel, liderul BOR, în care îi reproşează faptul că nu s-a implicat în ajutorarea familiilor victimelor incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv, în care 29 de persoane au murit. Mesajul ei a devenit viral în reţele sociale.

"Draga domnule Cearceaf Alb, mi-ar fi placut sa te vad cu vesmantu şi curat, in fruntea cohortelor de popi carora le-ai luat si clanta de la usa, in ghenunchi, rugandu-te pentru sufletele celor plecati si pentru sanatatea celor ramasi.
Mi-ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai pe crestet mamele care si cauta copiii.
Mi-ar placut sa tragi clopotele bisericilor ca in noaptea Invierii sa stie lumea ca e prapad.
Mi-ar fi placut sa-ti trimiti slugile in spitale, sa le duci o sticla cu ceai celor care au salvat neconditionat vietile oamenilor.
Multe mi-ar fi placut.
Ma gandesc ca nu era prea mare pacatul sa trimiti niste slugi din alea care iti cara carja, aia care-ti sterg inelul de praf sau freo 2-3 tarcovnici care spioneaza babele in biserica sa le spuna oamenilor ca le pui la dispozitie orice.
N-am vazut sa trimiti vreun inalt de-ala cu chipiu sa dea o mana de ajutor cuiva. Sa le spui ca le ingropi mortii fara bani. Sa le dai o farfurie de mancare orfanilor, sa scoti din seiful tau aurit ceva, orice, chiar si o icoana sa le alini durerea.


Lingaii aia de langa tine nu ti-au zis ca tinerii aia care sunt raniti platesc impozite din care tu iti faci mall? Costel ala, mana dreapta a lui Skaraotzki, nu ti-a zis ca managerii mai dau si de la ei cateodata?
Nu, tata, de-aia tu esti singurul prefericit intr o tara in doliu."
 
 
Internet 1909 01-11-2015 Vali
  • adina

    care jurnalista !???? eu vad doar o muiere ce dracuie si suduie un popa ipocrit !

    01.11.2015

  • no name

    ...daca doar asta vezi, atunci esti la fel de ipocrita!!

    05.11.2015

ADAUGA COMENTARIU

 
Online 65 Pagina incarcata in 0.17719912529 secunde