Raport FBI! POARTA STELELOR, TRECEREA CĂTRE ALTĂ DIMENSIUNE

 

În anul 2011, FBI a declasificat un raport care a fost întocmit în anul 1947 cu privire la vizitele pe care extratereștrii le-au efectuat pe Terra. În raport se susține că aceștia vin dintr-un plan eteric, care coexistă cu planul nostru fizic. Aceste entități se materializează sub forma unor figuri translucide gigantice.

Farfuriile zburătoare sunt numite discuri și funcționează în baza unui control de la distanță. Entitățile au un aspect uman, dar sunt mai înalți. Aceștia vin dintr-o dimensiune l-a care noi nu avem acces.

Discurile și vizitatorii se materializează automat în momentul în care intră în nivelul vibratoriu al materiei dense. Energia pe care o posedă discurile le permite să dezintegreze orice obiect care le atacă. Discurile dispar în altă dimensiune fără a lăsa urme.

Ele sunt realizate dintr-un metal sau aliaj necunoscut. În interiorul discului există trei compartimente. În primul se află comandanții navei, în cel de al doilea sunt laboratoare și în ultimul se află armamentul care este un aparat energetic puternic, care funcționează pe baze de raze. Acestea sunt informațiile prezentate de raport.

Întrebarea pe care ne-o punem toți este legată de locul de unde vin aceste entități. Au fost lansate multe ipoteze. Unele susțin că extratereștrii vin de pe Marte, Orion, Sirius. Cei care contestă aceste ipoteze invocă faptul că distanțele sunt astronomice și ar fi necesară o viteză apropiată de ce a luminii. Ca să poți atinge o astfel de viteză trebuie să se producă fenomenul de contracție spațiu-timp.

loading...

Alți specialiști au lansat teoria conform căreia OZN-urile se deplasează prin găurile de vierme, un fel de scurtătură, un tunel, care facilitează legătura între destinații îndepărtate ale Universului.

Einstein nu a fost un susținător al acestei teorii, considerând că orice obiect care intră într-o gaură neagră se dezintegrează. Studiile recente au demonstrat contrariul. Un obiect se poate deplasa printr-o gaură neagră.

Teoria conform căreia poți să călătorești într-o lume paralelă prin Poarta Stelelor nu este una nouă. Albertus Magnus {1206-1280} scria că există mai multe lumi paralele și studiul lor este unul elevat și nobil.

univers Raport FBI! POARTA STELELOR, TRECEREA CĂTRE ALTĂ DIMENSIUNE

Stephen Hawking a reluat această teorie și a susținut că o gaură de vierme face legătura între universuri autonome, însă îngustimea acesteia nu ar permite trecerea unei nave spațiale.

loading...

 
 
Efemeride 126 20-04-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 19 Pagina incarcata in 0.18160700798 secunde