OMERTA CONTRA TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ

 

Există multe probe, martori care confirmă că, evenimentele extraterestre există.  Cu toate acestea, autoritățile întârzie să admită ceea ce a devenit o realitate. Ce ar putea să-i împiedice să recunoască acest lucru?

Multe voci susțin că, nu se vrea inducerea unei stări de frică, de angoasă. Faptul că civilizații extraterestre există este o situație bine monitorizată de către agențiile spațiale și de către autorități. Nu știm dacă așa stau lucrurile.

Există posibilitatea ca toți factorii care ne asigură că, situația este sub control, să fie depășiți de informațiile pe care le au. Frica ar fi una dintre primele cauze pentru care cei abilitați nu ne dau nici cea mai mică informație.

Are omenirea nevoie de o asemenea certitudine? Toți cei care au lucrat în astfel de structuri și au avut curajul, mai devreme sau mai târziu, să furnizeze date au fost marginalizați sau blamați.

Mulți dintre ei au avut parte de morți care au ridicat multe suspiciuni. În unele proiecte numite top secret, cercetători de marcă au avut parte de morți suspecte. Vorbim despre sinucideri la niște oameni care nu prezentau probleme psihologice.

Există și ipoteza că, nicio mare putere care are astfel de informații nu le face publice, pentru că nu dorește ca o altă putere să fructifice astfel de informații. Ne aflăm în stadiul anilor 70, când era un adevărat război rece între occident și est, dar pe probleme politice. De data aceasta, problemele vizează civilizațiile extraterestre și imensul potențial de care pot beneficia.

Toți cei care au lucrat în mari agenții spațiale au preferat să respecte legea tăcerii. Cei care nu au respectat acest lucru au avut parte de marginalizare sau de morți suspecte. Cum putem explica faptul că, Neil Armstrong, eroul omenirii, primul om care a pus piciorul pe Lună, a refuzat să dea cele mai mici informații despre mare călătorie interplanetară. Armstrong a murit sărac, izolat și uitat de omenire.

Citeste si:  Fost angajat NASA: "Extraterestrii traiesc printre noi!"

În ceea ce privește proiectul Blue Book, care avea ca obiectiv activitatea extraterestră, informațiile au fost nesemnificative. Zece dintre cercetătorii care au lucrat la acest proiect au avut parte de morți suspecte, iar toate cercetările realizate de-a lungul mai multor ani, au fost confiscate de către autorități și clasate top secret.

În timp ce americanii au fost foarte rezevați în ceea ce privește existența civilizațiilor extraterestre, rușii, chinezii, indienii, au dat publicității date, în mod transparent. Din această cauză, s-au născut multe legende referitor la faptul că americanii au interacționat cu extratereștrii și au beneficiat de informații și tehnologie de la aceștia.

Sunt specialiști care susțin că, după marile evenimente în care au fost implicate OZN-uri, americanii au lansat avioane, elicoptere, care din punct de vedere tehnologic erau cu mult peste media tehnologiei pe care o dețineau.
A fost o înțelegere între cele două părți, în care SUA trebuiau să păstreze tăcerea sau au fost amenințări din partea extratereștrilor.

Toți președinții americani, din ultimii 60 de ani, au evitat să discute acest subiect, atunci când au fost întrebați. Se presupune că, privilegiile pe care americanii le au de la civilizațiile extraterestre primează.

implants-extraterrestres

Sunt specialiști europeni care susțin că, 70% din tehnologia americană este de origine extraterestră.
Coincidență sau nu, în locurile unde sunt amplasate baze americane de protecție maximă au fost observate cele mai multe apariții de OZN-uri.

Related Items:
 
 
Efemeride 864 24-12-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 119 Pagina incarcata in 0.185642957687 secunde