Naționala României de hochei a cântat în cor imnul secuiesc

 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Jucătorii naționalei de hochei U18 a României au provocat un scandal uriaș după ce au postat un filmuleț pe Facebook. Unii consideră că este un exemplu de toleranță europeană. Strânși pe gheață după câștigarea grupei valorice IIA a Campionatului Mondial și promovarea în grupa valorică IB, majoritatea elevilor lui Cornel Chiriță s-au filmat în timp ce cântau imnul secuiesc. Imaginile au stârnit furia pe internet după publicarea acestora.

Zsolt Reszegh, 17 ani, de la HC Csikszereda, a postat imaginile pe Facebook, alături de descrierea Székelyhimnusz (imnul secuiesc) și hashtagurile #greatjob #thankyou #amazing și #szekelyek (secui).

Sportivii își pasează telefonul în timp ce cântă imnul secuiesc. Imediat, imaginile video au fost distribuite de zeci de ori. Nu au lipsit disputele verbale între utilizatori.

La bucuria de final, pe lângă staff, nu au participat Eduard Căsăneanu, Horia Mazilu, Andrei Vasile și Andi Filip, anunță gsp.ro.

Vezi VIDEO

Cel de-al doilea a distribuit, amuzat, filmulețul, titrând „colegii noștri maghiari, #haidetibaa, #candvabateticunoi”, iar Vasile, cel mai bun marcator al turneului (8 reușite și două pase decisive), a comentat ironic: „minunat, foarte emoționant”.

Hocheiștii U18 au reușit să promoveze în divizia IB după victorii pe linie în turneul sud-coreean.”[1]

Asa ceva este inadmisibil in Romania! Nu exista „Tinutul Secuiesc”, exista doar Romania. Potrivit articolului 1 (1) din Constitutia Romaniei, „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”[2]

SURSE

 1. http://www.napocanews.ro/2017/04/nationala-romaniei-de-hochei-a-cantat-in-cor-imnul-secuiesc.html
 2. Constitutia Romaniei
 3. Foto: napocanews.ro
 4. Foto: Internet
 5. Foto: atitudini.wordpress.com

Citiți și...

 • NASA acuzată, pe bună dreptate, că întrerupe transmisia Stației Spațiale în momentul apariției unor OZN-uriNASA acuzată, pe bună dreptate, că întrerupe transmisia Stației Spațiale în momentul apariției unor OZN-uri
 • George Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România vor să răstoarne Guvernul pentru a împiedica dezvoltarea economică a RomânieiGeorge Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România vor să răstoarne Guvernul pentru a împiedica dezvoltarea economică a României
 • Globaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în RomâniaGlobaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în România
 • Elev româno-sirian din Cluj: „Urăsc România”! Mai târziu l-a lovit în faţă, cu un fier, pe un coleg!Elev româno-sirian din Cluj: „Urăsc România”! Mai târziu l-a lovit în faţă, cu un fier, pe un coleg!
 • Nu numai că ne-am vândut ţara, căci am și donat-o! Trebuie să ne luăm țara înapoi din mâinile globaliștilor SUA-UE-Soros!Nu numai că ne-am vândut ţara, căci am și donat-o! Trebuie să ne luăm țara înapoi din mâinile globaliștilor SUA-UE-Soros!
 • România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
 • Florin Bădiță, omul din spatele paginii „Corupția ucide”: impostor intelectual, anti-creștin și autor al listelor care urmăresc cenzurarea adversarilor incomoziFlorin Bădiță, omul din spatele paginii „Corupția ucide”: impostor intelectual, anti-creștin și autor al listelor care urmăresc cenzurarea adversarilor incomozi
 • Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
 • Rusia și secretele războiului psihotronicRusia și secretele războiului psihotronic
 • Procurorul General al României, Augustin Lazar, atacă televiziunile și susține că romanii au o cultură precarăProcurorul General al României, Augustin Lazar, atacă televiziunile și susține că romanii au o cultură precară
 • ONG-urile lui George Soros trebuie interzise în România!ONG-urile lui George Soros trebuie interzise în România!
 • Totalitarismul elitarTotalitarismul elitar
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 
 
DepartamentulZero 96 12-04-2017 Vali
  Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 14 Pagina incarcata in 0.187907934189 secunde