Lansare de carte în București, pe 1 noiembrie: EMINESCU – AGENT SECRET (pentru România – n.n.), TRAFICANT DE CĂRȚI (istorice-n.n.) INTERZISE (de Imperiul Austro-Ungar -n.n.) Detalii:

 

Mirecuri, 1 noiembrie, de la ora 18:00, la librăria MIHAI EMINESCU (Bulevardul Regina Elisabeta 16) din București, sunteți invitați la lansarea unei cărți speciale, scrise de jurnalistul, scriitorul și realizatorul tv Miron Manega. Cartea poartă un nume provocator și vă oferă o serie de informații inedite despre marele Eminescu. Deși unii ar putea fi tentați, la prima vedere, să catalogheze această carte drept una denigratoare, în realitate ea este un demers cu totul și cu totul favorabil celui mai mare jurnalist român din toate timpurile, conținutul ei oferindu-vă informații cu adevărat prețioase despre viața, faptele și moartea românului absolut care a fost Eminescu.

Cu ocazia lansării, veți putea dialoga cu autorul pe marginea conținutului acestei cărți și, desigur, veți putea obține un autograf. Vă așteptăm cu drag!

Cartea poate fi achiziționată online de aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-adulti.html

Daniel Roxin

Eminescu coperta carte


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 85 30-10-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 41 Pagina incarcata in 0.191752195358 secunde