Istorie interzisă: Manuscrisele antice descriu catastrofa petrecută pe continentul Mu

 

Civilizația de pe continentul Mu a atins apogeul cu 50000 de ani î.Hr. O civilizație cu o tehnologie elevată, cu mult superioară celei pe care o are astăzi omenirea.

Parte din populația care s-a putut salva a migrat în diverse colțuri ale lumii. În acele zone au dezvoltat alte civilizații, pe cea egipteană, babiloniană, mayașă, persană. În arhivele unui templu budist au fost descoperite texte cu privire la dispariția continentului Mu și implicit la moartea unei mari civilizații.
O stea pe care buddhiștii o numeau Bal a căzut din cer și a distrus șapte orașe. Cerul și pământul erau pline de flăcări. Oameni, animale vegetație, totul a ars.

Oamenii implorau divinitatea să-i salveze. Continentul s-a rupt în bucăți, după care s-a scufundat.
La British Museum este expus un document mayaș în care este redată catastrofa care s-a produs pe continentul Mu.

Două documente care provin din zone diferite ale planetei, descriu aceeași catastrofă. În texte sunt similitudini. Se vorbește despre o stea care a căzut pe continent și totul a fost pustiit de foc. Continentul s-a scufundat în apele oceanului, distrugându-se oașe, temple. Puțini au fost aceea care s-au putut salva.

În Peru, mai precis în Ica, s-au descoperit pietre inscripționate cu diferite desene. Una dintre acestea reprezintă o hartă care conform specialiștilor reprezintă continentele Atlantida și Mu.

Aceste descoperiri i-au făcut pe specialiști să compare civilizațiile dispărute în mod misterios și au descoperit similitudini între scrierea egipteană și cea mayaşă. În ruinele megalitice din Japonia, Yucatan și Insula Paștelui s-au descoperit inscripții cu textul, noi am ridicat templul și suntem veniți din vest de pe continentul pierdut.

Citeste si:  Portalul spre alte lumi din satul spaniol Ochate

Manuscrisul Troano descrie continentul Mu ca având peste 64 milioane de locuitori, cu orașe înfloritoare, vegetație luxuriantă. Populația era grupată în triburi dar sub aceeași conducere.

Conducătorul se numea Ra, iar această civilizație forma imperiul Ra-Mu, sau imperiul soarelui. Toți aveau aceeași religie și credeau în nemurire. Rasa dominantă era cea albă. Oamenii erau înalți, frumoși, ochii erau închiși la culoare. Excelau în navigare, construcții, sculptură. Continentul Mu era centrul de cultură al umanității.

Catastrofa care s-a produs a fost cauzată de o stea care a adus focul pe pământ. Vulcanii au început să erupă, mari cutremure s-au produs și valuri uriașe au inundat continentul.

mu

Pământul s-a rupt în bucăți și a fost înghițit de ocean. Toate aceste descrieri se găsesc în Manuscrisul Troano. După câteva zile în care norii sulfuroși au acoperit cerul, soarele a apărut și cei norocoși, care s-au putut salva au plecat spre alte zone, unde au construit civilizații memorabile.

 
 
Efemeride 1129 20-12-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 141 Pagina incarcata in 0.181351900101 secunde