Fenomen social? A fost lansat primul desen animat despre dragostea dintre doi băieței.

 

Pe 31 iulie, doi desenatori de la Colegiul de Artă și Design Ringling au lansat online primul desen animat dedicat integral iubirii dintre doi băieți, elevi de gimnaziu.

Beth David și Esteban Bravo au dat lovitura, filmulețul având deja peste 20 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de youtube, plus alte sute de mii de share-uri și repostări.

Povestea este simplă, un băiat se îndrăgostește de un coleg, dar îi e teamă că va fi respins. Totuși inima lui o ia înaintea rațiunii și îl abordează pe celălalt copil.

Pe paginile oficiale ale autorilor mesajele curg, cei mai mulți declarând că este un film ”care îți topește inima”. Copii din poveste, Sherman și Ionathan, au devenit imediat eroii online-ului.

Cei doi realizatori spun că filmul trebuia să fie proiectul lor de absolvire, inițial ținta inimii fiind o fetiță, dar la începutul acestui an au decis să schimbe fata cu un băiat.

Într-un interviu pentru MTV News, cei doi spun că succesul îi face să-și dorească și un lung metraj despre cei doi băieți.

[embedded content]

Autor: Mihail Popescu

Sursa: Evenimentul Zilei

Related Posts

Miercuri, August 16th, 2017. You can leave a response here.

 
 
Gandeste 174 16-08-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 12 Pagina incarcata in 0.186496019363 secunde