EXTRATEREȘTRII SUNT INTERESAȚI DE EXPERIMENTELE NUCLEARE ALE OMENIRII

 

În data de 23 mai 1964, Jim Templeton decide să-și ducă fiica într-un parc din apropierea golfului Solway, Marea Britanie. Jim face câteva poze fiicei sale. După o săptămână, el a developat fotografiile și a observat pe una dintre ele, o persoană străină, îmbrăcată în combinezon alb.

El a fost șocat de persoana care apare în fotografie, mai ales că în momentul fotografierii, nu se afla nicio persoană lângă fiica sa, iar modul în care este îmbrăcat, este cel puțin bizar. Poza a fost verificată de specialiștii de la Kodak și nu există nici un trucaj. Cei de la Kodak au oferit un premiu celui care recunoaște persoana din fundalul fotografiei, îmbrăcată în combinezon alb.

Nimeni nu a cunoscut persoana, așa că, premiul nu s-a mai atribuit. Lucrurile au devenit și mai stranii, după câteva zile, când Jim a primit vizita a doi indivizi, îmbrăcați în negru și care s-au interesat de locul unde a făcut fotografia, rugându-l să-i ducă la fața locului.

Cei doi indivizi l-au întrebat pe Jim dacă a reușit să vadă, sau să fotografieze și un al doilea !!br0ken!! La răspunsul negativ al lui Jim, cei doi au devenit violenți, proferând amenințări, în caz că el va continua să vorbească despre această întâmplare.

Cine au fost cele două persoane care l-au interogat pe Jim? Agenți guvernamentali, militari sau ființe extraterestre? În data de 24 mai 1964, Anglia se pregătea să lanseze o rachetă nucleară, Blue Streak, când operațiunea a fost întreruptă din cauza apariției pe pista de lansare a doi indivizi, îmbrăcați în combinezoane albe.

Evenimentul apariției celor doi a fost filmat. Autoritățile i-au prezentat filmul lui Jim, iar el a recunoscut că, unul dintre aceștia este cel din fotografia făcută fiicei sale. Există o coincidență între lansarea rachetei nucleare și strania apariție din fotografie.

Încă din anii 40, extratereștrii și-au arătat interesul și chiar au survolat locurile unde erau rachete nucleare sau centrale nucleare. Să ne amintim că după tragicul eveniment de la Hiroshima, multe OZN au survolat zona, luni bune de la tragicul eveniment.

OZN-uri-pe-cerul-Americii

În anul 2014, în Franța, din cele 19 centrale nucleare, 2/3 au fost survolate de OZN-uri. Survolul deasupra centralelor nucleare este interzis pe un perimetru de 5 kilometri. Ipoteza că obiectele care au survolat sunt drone nu este sustenabilă, pentru că acestea nu au acces în astfel de zone.

Cele mai multe mărturii privind OZN-urile sunt ale militarilor care lucrează pe submarine, care au încărcătură nucleară.

Imparte cu prietenii tai:

 
 
Efemeride 1613 05-08-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 22 Pagina incarcata in 0.201126098633 secunde