Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa”

 

După ce timp de vreo 500 de ani turcii au infectat Europa cu visul lor de mărire, după ce au jefuit, ucis și distrus din Constantinopol până în Balcani, din Țările Românești până în Viena, astăzi, un dictator musulman aflat la cârma a ceea ce a rămas din fostul Imperiu Otoman, amenință din nou pacea și stabilitatea Europei.

El, Erdogan, făptaș al unei epurări de tip stalinist prin care și-a îndepărat toți adversarii din zona puterii, pentru a-și consolida regimul antidemocratic, are tupeul să amenințe Europa, pentru că Curtea Europeană de Justiție a decis că Femeile musulmane nu pot merge la locul de muncă, în cadrul UE, cu Vălul Islamic pe cap.

Nebunia acestui sinistru personaj, dar și a acoliților săi, poate fi observată limpede în declarațiile inflamatoare pe care le-au făcut în cursul acestei zile și care arată, în același timp, vulnerabilitățile uriașe pe care iresponsabilii din cadrul statelor UE le-au creat prin ușile lăsate deschise imigranților musulmani, mulți dintre ei fiind astăzi dispuși să ducă Jihadul Islamic în inima Europei.

Iată declarațiile acestora, conform Mediafax:

Erdogan: „Ruşine Uniunii Europene. Jos cu valorile, justiţia şi principiile europene (…) Au iniţiat o ciconire între Cruce şi Semilună, nu există nicio altă explicaţie”.

Miinistrul de Externe turc, Mevlut Cavusoglu, a declarat că acţiunile liderilor europeni vor conduce la „dezintegrarea Europei şi vor aduce Europa pe marginea prăpastiei”, avertizând că „în curând vor izbucni războaie religioase în Europa”.

Incredibil tupeul acestor personaje! Pentru că mesajul lor poate să incite musulmanii din Europa spre proteste și atentate teroriste, un lucru care devine tot mai obișnuit. Privind lucrurile în contextul acestor evenimente, putem anticipa cu ușurință dezastrul care s-ar fi produs pentru statele Uniunii dacă Turcia ar fi fost acceptată în UE și cei 80 de milioane de turci ar fi avut liber oriunde în Europa.

Chiar și așa, Turcia ar putea să fie în viitor, având-o în spate pe Rusia, un factor de destabilizare pentru Europa. Vom trăi și vom vedea!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 159 16-03-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 15 Pagina incarcata in 0.210254907608 secunde