Entitate extraterestră descoperită în stratosferă

 

O descoperire incredibilă a fost realizată la începutul lui 2015 de către o echipă de specialiști din Anglia. Chiar în stratosfera planetei noastre a fost detectat un „balon”, de origine extraterestră, care conține elementele necesare pentru apariția unor forme noi de viață.

Descoperirea este un senzațională și a fost realizată de profesorul Milton Wainwright, ajutat de echipa sa, de la Universitatea din Sheffield, Anglia. Wainwright a explicat că în stratosferă, se află un balon care conține diverse elemente necesare ca noi forme de viață să se poată dezvolta într-un mediu propice.

Această descoperire este răspunsul la întrebarea dacă suntem singuri în Univers sau nu. Cel puțin așa a declarat Wainwright.

Balonul a fost descoperit la începutul anului curent și a provocat numeroase dispute în rândul specialiștilor. în urma studiilor efectuate, s-a putut stabili că este vorba despre numeroase particule de proveniență extraterestră. Acestea au fost comprimate într-o bulă în care se află un tip de gaz necunoscut, care i-a permis balonului să călătorească prin Univers.

Cum a ajuns pe Terra sau dacă această a fost destinația sa inițiala, sunt două întrebări al căror răspunsuri rămân un mister. Cert este faptul că astfel s-a demonstrat încă o dată că Universul din care facem parte este înțesat de numeroase forme de viață, care doresc cu orice preț să-și mențină existența într-un fel sau altul. Se poate spune că o civilizație extraterestră a trimis elementele esențiale perpetuării speciei în Univers și acestea au ajuns într-un mod bizar pe Terra.

entitate extraterestra

Captarea particulelor a fost posibilă cu ajutorul unor magneți foarte puternici, care le-au atras la sol. Profesorul Wainwright a analizat una dintre aceste microparticule la microscop și în cele din urmă a ajuns la concluzia că este vorba despre o ființă vie completă, care are forma unui taur. Mai mult de atât, profesorul este sigur că entitatea extraterestra nu are nimic în comun cu nicio formă de viață de pe Terra.

Imparte cu prietenii tai:

 
 
Efemeride 976 09-09-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 12 Pagina incarcata in 0.281900167465 secunde