Dragnea: Nu am nicio afacere în Brazilia; totul pleacă de la Soros

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă țară și că nu are nicio legătură cu ancheta DNA, susținând că “totul pleacă de la omul de afaceri George Soros”. Potrivit acestuia, “s-au amestecat informații cu minciuni și adevărul s-a denaturat foarte mult”.

Liviu Dragnea a susținut că “totul pleacă de la George Soros”. “În ultimele luni, am avut poziții destul de dure și le am în continuare vizavi de acest personaj malefic, care este George Soros. Și îi transmit și acum: N-o să cedez! Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. Este foarte simplu. Noi am câștigat alegerile pentru a guverna pentru români și pentru toate firmele care lucrează cinstit în România și vrem ca fiecare român să se simtă liber în țara lui, să poată să performeze în țara lui, să poată să-și facă o afacere în țara lui, să aibă un venit bun în țara lui”, a susținut Dragnea, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, “este o campanie de ceva timp începută din februarie — martie 2016” atât împotriva sa, cât și a PSD și a dezmințit orice înțelegere cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

“Este bine concertată, este bine finanțată, este foarte bine organizată, pentru că îi deranjează câteva lucruri: nu pot opri creșterea popularității PSD, care este un fapt și se întâmplă, și creșterea popularității actului de guvernare, care începe să-și revină după instalarea noului guvern. (…) Nu au alt obiectiv, nu au alt plan, nu au altă strategie decât să mă înlăture pe mine sau să facă în așa fel încât PSD-ul să nu fie unit. Un PSD unit face ca dreapta, chiar dacă se ridică pe vârfuri, să nu se mai vadă”, a argumentat Dragnea.

Liderul social-democrat a anunțat că “PSD va avea o altă atitudine” și nu “va mai întoarce celălalt obraz”.

“O altă atitudine va genera și alte acțiuni. (…) Am vorbit cu foarte mulți colegi din partid zilele astea, și cu unii oameni din presă. Este o certitudine că este o chestiune foarte organizată. Nu am de unde să știu cine apasă butonul central, care sunt toți ceilalți, dar se vede cu ochiul liber. (…) Eu, de când am fost ales președintele PSD, am cerut tuturor colegilor să promovăm pacea politică, dialogul și stabilitatea, să promovăm o stare neconflictuală între instituțiile statului, o stare neconflictuală între noi, ca partid și instituții, între noi și celelalte partide din România, între noi ca partid și președintele Iohannis. Se pare că această atitudine a fost considerată drept o slăbiciune și asta i-a făcut să se gândească ‘hai să începem să le să cărăm pumni în cap’. Răspunsul nostru va fi pe măsură. Nu am de gând să mai rămânem în această situație, nu am de gând să mai rămânem într-o situație în care doar să încasăm nefâcând nimic, doar vrând să guvernăm, pentru că așa au hotărât românii, și vom răspunde legal, instituțional conform atribuțiilor pe care le putem avea”, a arătat Dragnea.

 
 
RomaniaCurata 98 10-07-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 18 Pagina incarcata in 0.186080217361 secunde