Descoperire incredibilă! Marea Piramidă din Egipt avea rolul de a transmite și a capta informații din spațiu

 

Ce au avut în comun Nikola Testa și Marea Piramidă de la Gizeh? La prima vedere nimic, pentru că istoria ne spune că piramidele au servit drept morminte pentru faraoni, în timp ce Tesla a fost, poate, cel mai mare savant al omenirii.

Pentru că unii oameni de știință au curajul să arate că istoria de cele mai multe ori a fost scrisă eronat sau secretele Egiptului antic sunt dincolo de imaginația noastră, au propus o nouă teorie cu privire la piramide. Se cunoaște faptul că Marea Piramidă a fost cea mai importantă construcție din Egipt și apoi a devenit una dintre cele mai interesante minuni ale lumii. Pe lângă aceste aspecte deja cunoscute, arhitectul Miquel Perez Sanchez susține că planul de construcție al piramidei nu este complet și că mai mult ca sigur, atunci când a fost ridicată, în vârful acesteia s-a mai aflat un obiect.

În urma simulărilor pe calculator, arhitectul a ajuns la concluzia că este vorba despre o sferă, care în trecutul îndepărtat se afla în vârful piramidei. Aceasta nu era una oarecare, ci una de dimensiuni impresionante. S-a stabilit că sfera era așezată pe un soclu de 9 metri înălțime și avea un diametru de 2718 colți regali, adică 2,7 metri, adică măsura exactă a numărului e.

Care era rolul acestei sfere? La ce era folosită? Acestea sunt doar două întrebări la care au încercat să răspundă specialiștii și rezultatele sunt de-a dreptul impresionante. Sfera a fost plasată în vârful piramidei undeva la mijlocul distanței dintre Soare și Sirius și reprezenta cea mai luminoasă stea de pe cer din acea vreme, Isis.

Revenind la întrebarea din prima parte a articolului, putem spune că specialiștii au descoperit o legătură stranie între generatorul de energie liberă al lui tesla și Marea Piramidă. Pe lângă faptul că piramida a jucat un rol de sursă producătoare de energie în vechiul Egipt, s-a mai descoperit că Tesla s-a inspirat de aici pentru crearea generatorului de energie liberă.

Studiile arată că raportul lungimii arcului între amplasamentul laboratorului lui Tesla și ecuator este armonic legată de separarea arcului dintre Marea Piramidă și același punct prin secvența numerică principală al sistemului sexagesimal. Pornind de la această descoperire, specialistul Keith M. Hunter a afirmat că la fel ca generatorul energetic al lui Tesla, care a fost conceput pentru a transmite la distanțe impresionante energie wireless, sfera din vârful Marii Piramide juca același rol.

piramida
Deocamdată cercetările se află în stare incipientă, dar o primă punte interesantă s-a creat dintre Marea Piramidă și Tesla. De asemenea, odată ce această cercetare va fi finalizată, istoria cu privire la antica cultură egipteană va trebui rescrisă și mai apoi trebuie să realizăm că în trecut au existat civilizații mult mai avansate din toate punctele de vedere decât a noastră.

Sursa: Efemeride
 
 
Internet 2037 14-07-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 20 Pagina incarcata in 0.205860137939 secunde