Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“

 

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan are soluții pentru islamizare Europei: plantarea de moschei și încurajarea natalității turcilor aflați deja în zona UE.

Și dacă în cazul moscheilor, Europa are cu miile (spre invidia Sultanilor din vechime care nu au putut face așa ceva în vremea lor), România fiind la rândul ei pe lista unor astfel de proiecte, datorită unor caraghioși precum Ponta și Iohannis, mai trebui ca și musulmanii să se înmulțească ca ciupercile, mai ales turcii, pentru ca visul lui Erdogan să prindă contur.

Știind care este natalitatea europenilor și care este trendul schimbărilor demografice din Europa, supărat pe deasupra de decizia de interzicere a valului islamic în UE, Erdogan atacă la baionetă viitorul continentului nostru.

Astfel, chiar în această zi, în oraşul Eskisehir, în cadrul campaniei în favoarea unui referendum pe tema schimbării regimului politic în ţară prin sporirea puterilor sale, după cum ne informează News.ro, noul sultan de la Istambul a venit cu soluția momentului pentru cucerirea Europei. Iată mesajul lui pentru turcii aflați prin Germania, Austria, Olanda și celelalte țări ale uniunii:

”Duceţi-vă şi trăiţi în cartiere mai bune. Conduceţi cele mai bune maşini. Trăiţi în cele mai bune case. Faceți nu trei, ci cinci copii. Pentru că voi sunteţi viitorul Europei. Acesta va fi cel mai bun răspuns nedreptăţilor comise împotriva voastră.”

Și chiar dacă naivii și îndoctrinații lui Soros vor pleda mai departe pentru multiculturalism fără limite, strigând în gura mare că totul e ok, în realitatea ne paște o Europă majoritar musulmană în 50 de ani, dacă europenii nu se trezesc la timp.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 136 17-03-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 60 Pagina incarcata in 0.175714969635 secunde