Cum fac unii bani în România din “integrarea” imigranților

 

Organizația neguvernamentală LADO va primi de la guvernul României și din fonduri europene 600.000 de euro pentru a construi două centre regionale destinate integrării imigranţilor, la Cluj și Baia Mare, scrie Ninel Peia, deputat PSD între 2012 și 2016 și doctorand al Academiei SRI, pe pagina sa de Facebook, într-o postare cu titlul “Vrem, nu vrem, SOROS ne bagă migranţi în casă. Pe banii noştri!” .

“Una peste alta, într-un fel sau altul, vor primi asistenţă de toate tipurile şi genurile circa 3.000 de imigranţi, unii din Africa, alţii, resortisanţi pe care Occidentul nu i-a putut înghiţi. Dar, ce să vezi, trebuie să-i înghiţim noi, dar nu ne anunţă nimeni, nu ne consultă nimeni, astfel de lucruri trebuie luate ca atare, ca şi cum ar fi date din Cer. Păi, n-ar trebui să fie chiar aşa, cred că ar fi trebuit să fim şi noi, nesorosiştii, întrebaţi de sănătate… Mai ales când cei care se obligă să aibă grijă de 3.000 de oameni amărâţi, adică LADO, va primi un fleac de 600.000 de euro pentru prostirea emigranţilor despre care e vorba. De unde grămada asta de bani? De la Guvern şi din fonduri europene“, a scris Ninel Peia.

Mai mult, el precizează că “paralele astea sunt numai pentru unii, vă vom spune că aceeaşi societate (LADO) vrea să „angajeze” 10 voluntari ca să se ocupe de migranţii cu pricina. Să fie clar, voluntari înseamnă că nu vor primi nici un euro din cei 600.000 care le vor intra în conturi celor de la LADO. Măi, să fie, ce fel de bizniz oengist o mai fi şi ăsta?Bagi migranţi în România, iei un munte de bani pe nişte vorbe-n vânt, apoi mai vrei să prosteşti alţi 10 români ca să muncească moca la lustruirea imaginii acestui LADO, căci de ocupat de migranţi, aşa după cum spuneam, cade pe locul 3, 4, 5, după mintea şi nepregătirea acelor bieţi voluntari”.

Această schemă de „asistare a migranţilor”a fost aplicată în mai toate ţările din UE. Spre exemplu, în Italia, astfel de operaţiuni au fost dezmembrate şi mecanismele făcute publice, mai susține Peia.

“În fapt, sunt acţiuni puse la cale în Centrul de Operaţiuni Soros. Mai pe scurt, sorosiştii înfundă lumea civilizată a bătrânului continent cu migranţi, folosind chiar banii guvernelor vizate, plus nişte foduri europene, care tot trebuie consumate ca să vadă opinia publică internaţională că UE se ocupă de acest val de neoprit de oameni care, inconştient, ocupă, încet-încet, Europa”, mai sus’ine fostul deputat PSD.

El crede că acest tip de operaţiune nu se petrece întâmplător acum la Cluj, oraş unde “se află cel mai puternic cuib de sorosişti din România. Gândirea, reflexele şi legăturile sorosiste sunt atât de puternice între slugile de la Cluj ai lui Soros încât trec dincolo de interesele de partid, de cele profesionale, chiar şi de familie. Aduceţi-vă numai aminte că, atunci când ungurii voiau să dărâme Universitatea lui Soros, Clujul s-a arătat, imediat, dispus să muteşcoala de cadre sorosistă în inima Ardealului, poate chiar la Babeş-Bolyai. Aşa, fără se întrebe vreun Guvern, fără vreun referendum, ci aşa, hodoronc-tronc”.

Autor: Andrei Vișan

Sursa: Evenimentul Zilei

Related Posts

Marţi, Septembrie 12th, 2017. You can leave a response here.

 
 
Gandeste 95 12-09-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 14 Pagina incarcata in 0.207566976547 secunde