Credeai că nu se mai face MEGA MOSCHEEA în București? Țeapă! Turcii au DEZVĂLUIT astăzi cum va arăta… GALERIE FOTO

 

Ponta Turcitul și Iohannis Eunucul trebuie să fie foarte mulțumiți de ei, acum cânt Autoritatea religioasă din Turcia a făcut publice primele imagini cu viitoarea Moschee din București. Promotori pe față ai acestui proiect care ar urma să se ridice în inima Bucureștiului, sfidând un întreg popor, Ponta, Iohannis și mulți alți politicieni de două parale pun umărul la islamizarea României și a Europei.

Alături de ei, Patriarhia Română – aia care, chipurile, slujește viața spirituală a românilor, e de acord și ea cu proiectul, cu condiția să primească în schimb un os de ros la Istambul – niscaiva locuri de cazare pentru pelerini.

Și uite așa, clasa politică românească, după ce a furat, distrus și vândut pe nimic România, o să le bage românilor pe gât și o mega-moschee în centrul Bucureștiului. De ce poate să facă asta? Pentru că românul este prost; atât de prost că se simte mirosul prostiei de la Ankara!

ponta-caricatura

Dar iată ce ne spune Adevărul.ro despre asta:

Proiectul a fost postat pe site-ul autorităţilor afacerilor religioase din Turcia. Moscheea se va construi în centrul Bucurestiului şi va avea o capacitate de 1.500 de locuri, potrivit  fundaţiei turce Diyanet, care adaugă că proiectul nu a fost finalizat încă

Moscheea şi complexul care o înconjoară vor fi formate din: salon multifuncţional, bibliotecă, săli de conferinţe, cantină, locuinţe de serviciu, camere pentru oaspeţi, local pentru tineri şi centru fitness. Proiectul ar trebui să fie finalizat anul acesta, iar construcţia se preconizează că va fi demarată până sfârşitul anului.

iohannis-moschee-2

Primăria Sectorului 1 a eliberat, în data de 11 aprilie 2016, certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din România intenţionează să o construiască pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30.  Tot Primăria sectorului 1 a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire pentru lăcaşul de cult de aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Acest lucru s-a întâmplat la începutul anului trecut, când Muftiatul Cultului Musulman din România a depus la Primăria Sectorului 1, documentele necesare pentru eliberarea unui certificat de urbanism.

Citeste mai mult: adev.ro/oq79dj

Așadar, degeaba s-a dat peste cap Cătălin Berenghi și prietenii lui ca să blocheze acest proiect deoarece interesele sunt prea mari pentru ca opinia a 18 milioane de români să conteze! Politica e curvă și mulți pești trăiesc în partidele politice! Ce putem face? Dacă într-o zi o să putem, nu ne rămâne decât să îi castrăm pe toți, ca să nu ne mai fie frică că ne-o trag pe la spate! Părerea mea!

Adrian Albu

moschee buc 1

moschee buc 2

moschee buc 3

moschee buc 4

moschee buc 5

Comunicat de presă CĂTĂLIN BERENGHI

ROMANIA ARE LEGI PE CARE LE RESPECTAM, DOMNILOR KLAUS IOHANNIS SI VICTOR PONTA!!!!!

IN URMA COMUNICATULUI DE PRESA DE PE SITE-UL TURC, MA VAD OBLIGAT SA REACTIONEZ SI SA CLARIFIC LUCRURILE.
http://www.tdvcamiler.com/index.php/2017/01/31/romanya-bukres-camii/

Doresc sa anunt pe acesta cale, autoritatile turce, in frunte cu Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, ca pe rolul Curtii de Apel Bucuresti exista un proces in curs, care momentan pana la finalizare presupune; Stoparea tuturor demersurilor administrative pentru obtinerea autorizatiilor de constructie si stoparea inceperii constructiei moscheii.
ASADAR, MOMENTAN IN BUCURESTI – ROMANIA NU SE CONSTRUIESTE NICIO MOSCHEE!!!!!

ACUM INCEP SA INTELEG REACTIA JUDECATOAREI DIN PROCESUL NOSTRU, CARE LA ULTIMUL TERMEN MAI AVEA PUTIN SI DADEA CU NOI DE PERETI ( Sustin acesta declaratie pentru ca acesta este adevarul).

SE FAC PRESIUNI POLITICE IAR DOSAR NU A PUTUT FI INCHIS ASA CUM DOREAU ANUMITE PERSOANE CU FUNCTII INALTE IN STAT.

JUSTITIA ESTE OARBA, NU JUDECA DUPA CULOARE POLITICA SI INTERESE PERSONALE!!!!

Catalin Ioan Berenghi


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 132 19-05-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 23 Pagina incarcata in 0.181052923203 secunde