Codul secret din Biblie si profetiile despre viitorul omenirii

 

Cei mai mulți dintre specialiștii, care au cercetat Biblia, au ajuns la concluzia că aceasta conține un cod secret și numeroase profeții cu privire la viitorul omenirii. Codul secret din Biblie este unic și complex.

În 1997, o carte intitulată sugestiv Codul din Biblie, a fost scrisă de autorul american Michael Drosnin. Atunci a fost pentru prima dată când s-a vorbit despre un cod al Bibliei, care urma să fie decriptat. Odată cu descoperirea codului, urmau să iasă la iveală și numeroasele profeții cu privire la viața de pe Terra.

De atunci și până în prezent, mai mulți matematicieni au lucrat la decriptarea codului. S-au folosit calculatoare performante și se crede că nu este departe ziua în care vom cunoaşte viitorul chiar înainte să se întâmple.

De asemenea, specialiștii susțin că numeroase asasinate ale oamenilor celebri sunt ascunse în textele biblice. Odată ce codul va fi descoperit, atunci umanitatea poate să evite nenorocirile care îi sunt prescrise. Se mai crede că aceste evenimente viitoare pot fi evitate prin acţiunile prezente ale omului.

Drosnin susține că a reușit într-o măsură să descopere anumite profeții. De exemplu, l-a anunțat pe Yitzhak Rabin că urma să fie asasinat în 1994, dar acesta nu l-a luat în seamă.

O altă mare problemă este că aceste profeții există doar în textele originale ale Bibliei. Ele sunt în ebraică și algoritmul trebuie aplicat conform literelor din alfabetul respectiv. Cu toate acestea, istoria religiei ne sugerează că s-au menținut 4 versiuni ale Bibliei și probabil că din acest motiv este cu atât mai greu de identificat codul corect.

Biblia, este plină de sute de profeţii specifice şi detaliate care au fost scrise cu sute de ani înainte de împlinirea lor! De fapt, uimitor este faptul că 27% din Biblie (mai mult de 1 din 4 versete) conţine profeţii predictive la vremea când au fost scrise. Iar autorii Bibliei nu au prezis nişte lucruri vagi, ca Nostradamus sau Jean Dixon (care apropo, s-a dovedit a nu avea dreptate în repetate rânduri), ci au foarte specifice. Luaţi în considerare cele peste 100 de profeţii diferite, dar foarte specifice, făcute cu privire la Mesia, despre care Vechiul Testament a profeţit că va veni.

Iată o parte din profețiile împlinite din Biblie

cod secret din biblie

Dispariţia Babilonului
Naşterea şi moartea lui Iisus
Răspândirea evreilor pe mapamond
Uciderea în masă a evreilor
Un stat al evreilor – Israelul

De interes

 
 
Efemeride 809 27-03-2016 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 62 Pagina incarcata in 0.198639154434 secunde