CEAHLĂUL, CEA MAI PUTERNICĂ AXĂ ENERGETICĂ A PĂMÂNTULUI

 
153 Shares

Ceahlăul poate fi văzut, în zilele cu luminozitate de la Marea Neagră. Sunt peste 500 de kilometri între cele două locații. La orele răsăritului deasupra Ceahlăului se pot vedea lumini unice și inexplicabile. Localnicii văd deseori apariții misterioase pe cer și descoperă pe pășuni cercuri perfect trasate.

Se spune că, Ceahlăul a fost sălașul zeului Zamolxis și că este traversat de cea mai puternică axă energetică a Pământului. Strabon descria în textele sale un munte sfânt, numit Kogaionon, care ar pute fi Ceahlăul.

Legenda spune că, Dochia, fiica lui Decebal, s-a retras în acest loc, în timpul invaziei romane. Ea s-a transformat în stană de piatră, după ce s-a rugat divinității. Sunt cercetători care consideră că, muntele face parte din ținutul hyperboreenilor.

Hyperboreenii sunt strămoșii dacilor, conform unor cercetători. Cu toate că, Ceahlăul nu este un munte impozant, el poate fi văzut de la sute de kilometri, dincolo de Nistru. Marcus Martialis povestea că acest munte a fost locuit de uriași, cei care au luptat împotriva giganților. Urgia cerească a înfrânt populația de uriași din zona muntelui.

Ceahlăul era numit Pion, sau casa stâlpului, cu referire la locul unde erau ridicate ofrande zeilor. An de an, pe acest munte se petrec cu regularitate două fenomene optice inexplicabile.

La începutul lunii august, umbrele vârfurilor Toaca și Piatra Ciobanului formează timp de o oră și jumătate o hologramă naturală imensă, având forma unei piramide perfecte. Fenomenul a fost numit umbra piramidei. Tot la începutul lunii august, deasupra Vârfului Toaca, preț de câteva minute, se produce un fenomen optic, numit calea cerului.

Deasupra muntelui se produce un fenomen luminos, apare un stâlp de o luminozitate stranie. Se spune că, zona muntelui este una dintre cele mai puternice axe energetice din lume.

Citeste si:  Podul lui Dumnezeu, locul in care diavolul a fost infrant

Vârful Toaca este o piramidă cu baza pătrată, figură considerată a se forma în mod natural foarte rar. Măsurătorile efectuate au arătat că, laturile bazei au exact dublul înălțimii piramidei lui Keops.

La 30 de kilometri de Ceahlău au fost descoperite site aparținând culturii Cucuteni, o civilizație care a apărut și dispărut misterios. Mulți cercetători o consideră ca fiind o civilizație hyperboreeană, a uriaşilor.

ceahlau

În cele peste 1800 de situri arheologice descoperite pe teritoriul României și aparținând culturii Cucuteni au fost descoperite vase pe care erau pictate piramide. Călugării de la Schitul Durău susțin că, noapte văd o ploaie de luminițe albastre care coboară pe Ceahlău.

 
 
Efemeride 828 22-11-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 55 Pagina incarcata in 0.193995952606 secunde