CAZURI DE PRĂBUȘIRI ALE OZN-URILOR

 

În data de 13 februarie 1948, epava unui OZN a fost descoperită în New Mexico. În 25 martie 1948, în același sector, o altă epavă este descoperită. Din cele două epave au fost extrase 17 cadavre.

Cel mai important lucru este cel legat de faptul că în una dintre epave s-a descoperit un adevărat depozit de organe umane. După aceste două evenimente, a început o cunoaștere terifiantă, despre ceea ce înseamnă extratereștrii.

Ianuarie 1949, Roswell, un alt accident al unui OZN are loc. Un ocupant al OZN-ului a fost recuperat viu și dus la baza Los Almos. Numele lui a fost EBE 1. După doi ani, EBE1 începe să colaboreze cu autoritățile militare. La sfârșitul anului 1951, el se îmbolnăvește. A fost imposibil să fie salvat, pentru că funcțiile sale vitale erau necunoscute pentru medicii americani.

El aparținea mai mult domeniului vegetal, decât al celui uman. El asimila mâncarea prin piele, transforma elementele nutritive în energie prin fotosinteză. Eliminarea deșeurilor le făcea prin același traseu. Eforturile medicilor americani de a-l menține în viață au fost uriașe. Guvernul american decide lansarea unui program prin care să se intre în comunicare cu alți extratereștrii, pentru a-l putea salva.

La începutul anului 1952, un apel radio este transmis în spațiu, în direcția pe care EBE1 o indicase specialiștilor. Nu s-a primit răspuns la acest apel, iar la sfârșitul anului 1952, EBE1 a murit.

În iulie 1952, aviatori norvegieni descoperă la Spitzberg, epava unui OZN. Specialiști norvegieni și americani se deplasează la fața locului și încearcă să acopere adevărul. S-a mers până acolo, încât epava OZN-ului a fost schimbată cu cea a unui avion sovietic, totul pentru a ține secret această descoperire.

În mai 1955, ex mareșalul forțelor aeriene britanice face o declarație prin care confirmă că epava a aparținut unui OZN. În data de 9 decembrie 1965, un OZN se prăbușește în Kecksburg, SUA. Craterul pe care l-a format avea o adâncime de opt metri. OZN avea forma unei mingi de rugbi.

Conform martorilor, OZN-ul avea niște înscrisuri, într-o limbă necunoscută. Erau niște hieroglife. Înscrisurile erau niște linii drepte care se întretăiau, figuri geometrice. Comportamentul autorităților a fost unul similar legii marțiale. Toți locuitorii din zonă au fost evacuați, cazarma de pompieri a fost rechiziționată.

Din epavă au fost scoase cantități mari de materiale. Cine se apropia de locul accidentului era amenințat că va fi împușcat. În anul 1973, un fotograf de la Air Force a fost mutat temporar la baza aeriană Norton. El a fost transportat cu o mașină, timp de două ore, care avea geamurile obturate.

Printr-o platformă mobilă, mașina a intrat într-un complex subteran, unde șoferul i-a spus că va putea face fotografii OZN-urilor. A fost condus într-un hangar în care se afla un OZN, de dimensiuni foarte mari. A făcut fotografii cu interiorul OZN-ului, după care a fost condus într-un loc unde se aflau trei cadavre.

Acestea aveau lungimea de 1,5 metri, piele foarte albă și erau îmbrăcate în combinezoane albastre. În timpul autopsiei, el a observat că intestinele acestora erau negre, iar un lichid verde curgea din corpul lor. La două luni, de la această întâmplare, fotograful a dispărut fără urmă.

ozn-

Un alt militar a declarat că a văzut nouă cadavre de extratereștrii, care erau conservate în cilindrii de sticlă. În 18 aprilie 2003, în apropiere de baza militară rusească de la Kaliningrad, Marea Baltică, a fost descoperită epava unui OZN.

În SUA există trupe speciale, numite Delta, care sunt antrenate să intervină în astfel de cazuri, în oricare punct din lume, oricând. Numărul de prăbușiri de OZN se pare că este destul de mare, dacă americanii au trupe speciale pentru asemenea accidente.

Imparte cu prietenii tai:

 
 
Efemeride 1311 04-08-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 61 Pagina incarcata in 0.202558994293 secunde