Baba Vanga, profeţie zguduitoare: Europa va fi condusă de musulmani

 

Baba Vanga a fost un adevarat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, sefi de state si de guverne vizitand-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalitatile care au avut incredere in profetiile Babei Vanga s-au numarat Mihail Gorbaciov si sotii Ceausescu. Prezicatoarea oarba din Bulgaria a vorbit si despre Romania si romani, in termeni de lauda.

„Romanii sunt oameni speciali si, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred si nu vor mai crede in valorile lor nationale”, spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani. Multi profesori de istorie si etnologi confirma astazi faptul ca valorile neamului romanesc si traditiile abia ca mai exista.

„In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta”, mai spunea Vanga despre un Mesia care se afla sau se va naste la noi.

baba_vanga

„Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii. El nu va calari un cal real, ci unul de fier pe care singur il va manui”, spunea Vanga.

Teotrandafir.com

Citeste si:  Profeția cumplită a lui Nostradamus, abia acum dezvăluită. Se va întâmpla anul acesta pe 25 noiembrie
 
 
Efemeride 707 06-12-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 21 Pagina incarcata in 0.194706916809 secunde