74 DE COPII AU FOST EXECUTAŢI DE DJIHADIȘTI PENTRU CĂ AU MÂNCAT ZIUA, ÎN TIMPUL RAMADANULUI

 

O descoperire macabră a fost făcută zilele trecute. 74 de copii au fost executați de islamiști, reprezentanți ai Statului Islamic. Cauza o constituie faptul că acești copii au mâncat în timpul Ramadanului. Știrea a fost făcută publică de un ziar din Marea Britanie.

Copii erau sirieni și irakieni. În luna iunie 2015, au fost împușcați peste 3000 de persoane, care conform islamiștilor, au încălcat legile Statului Islamic. Multe dintre aceste victime au fost acuzate de spionaj, blasfemie. Reţeaua de presă a califatului islamic a publicat o fotografie în care se pot vedea zeci de copii care sunt închiși în cuști.

Copiii sunt creștini și pentru reprezentanții Statului Islamic sunt un pericol care trebui stârpit. Islamiștii au amenințat că vor da foc acestor copii. Purtătorul de cuvânt al djihadiștilor a transmis Occidentului un mesaj audio, în care susține că Turnul Effel, Casa Albă și Big Ben-ul londonez vor fi distruse, în atentatele care vor urma.

Mesajul a durat 25 de minute și a cuprins amenințări la adresa Franței, Israelului și Angliei. El a mai anunțat că bastioanele creștine vor fi distruse și că în marile orașe din Europa vor avea loc atentate cu mașini capcană. Cotidianul francez, Express, susține într-un articol că în zonele mărginașe ale marilor orașe franceze, există peste 125000 de adepți ai djihadiștilor, fără a pune la socoteală femeile și copiii.

Din numărul total al populației Franței, 66 de milioane, 13% simpatizează cu mișcarea Statul Islamic, adică, peste 10 milioane de simpatizanți.  Conform specialiștilor, Franța stă pe un butoi de pulbere. Reprezentanții Statului Islamic folosesc site-uri, cum ar fi Facebook, Instagram, Twiter, pentru a racola musulmani europeni. În unele cazuri, în Europa sunt trimise femei pentru a-i convinge pe musulmanii europeni să adere la această mișcare și să meargă în Siria sau Irak.

Serviciile secrete italiene au interceptat mai multe convorbiri telefonice, între musulmanii din Italia și djihadiști, în care se discuta despre faptul că vor trimite în Europa 500000 de imigranți clandestini, care au rolul declanșării unui război psihologic, în cazul în care Italia va participa la un război împotriva Libiei. Nici SUA nu au scăpat de amenințări. După ce în mai, preşedintele Obama a autorizat raiduri aeriene și bombardarea convoaielor djihadiste care se apropie de capitala Irakului, reprezentaţii Statului Islamic au amenințat că pe Casa Albă va flutura steagul islamic.

Statul Islamic vrea să distrugă piramidele și Sfinxul din Egipt. Deja, se dau lupte la granița Egiptului. Conform strategilor militari, Obama va fi obligat să intervină în Orientul Mijlociu pentru a stârpi pericolul djihadist. Franța și-a exprimat sprijinul în acest război, față de SUA.

isis

Abu Bakr Baghdadi, califul Statului Islamic, a declarat că islamul nu este o religie de pace, este o religie de război. Este un război al musulmanilor contra infidelilor. El a chemat pe toți musulmanii, indiferent unde s-ar afla, să se alăture acestei mișcări, în războiul pe care-l duce. În iunie 2014, ca urmare a raidurilor aeriene americane, Abu Bakr a devenit tetraplegic.

Sursa: Efemeride
 
 
Internet 1800 14-07-2015 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 23 Pagina incarcata in 0.188857793808 secunde