ÎNTREBĂRI PENTRU REGINA CĂTUȘELOR

 

Cand vreodata va acorda procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, un interviu in care sa vorbeasca liber si sa raspunda fara ezitari la intrebari dificile puse de jurnalisti, ce nu au rolul de a-i crea o imagine “de fier”, ci de a face lumina in cazuri de interes national? Intrucat Laura Kovesi nu acorda interviuri publicatiilor si televiziunilor care nu ii sunt favorabile, un cunoscut jurnalist din Romania a decis sa ii adreseze public o serie de intrebari sefei DNA, la care asteapta raspuns de urgenta, desigur, daca Kovesi va binevoi sa “coboare din Turnul de Cristal”.

kovesi_impozanta

Jurnalistul Radu Moraru a postat pe blogul sau un text in care sunt cuprinse nu mai putin de 13 intrebari adresate sefei DNA Laura Codruta Kovesi, intrebari care, daca vor primi raspuns, vor clarifica multe din subiectele care au tinut prima pagina in ultimele luni.

Iata intrebarile jurnalistului Radu Moraru, publicate pe site-ul Nasul.tv:

Stimata Doamna Kovesi, un ziarist liber va adreseaza citeva intrebari, poate binevoiti sa coboriti din Turnul de Cristal si sa raspundeti ! Desigur, doar daca timpul pretios va permite. Va scrie sluga d-voastra, cetateanul care va plateste ! Lol :)))

1. Cit timp ati fost Procuror General al Romaniei, ati avut o relatie de iubire cu generalul SRI Florian Coldea?

2. Cit timp ati fost Colonel sub Acoperire, facuta de generalul Gabriel Oprea, intre 2010 si 2012, ati incasat bani de la Ministerul Apararii ? Daca da, citi bani?

3. Care este stadiul dosarelor fratelui d-voastra, dl Sergiu Lascu, disjuns de la DIICOT la DNA? E vorba de afacerea Transgaz. Urmarirea a inceput in 2012 si nu vedem nicio finalizare..

4. De ce ati inchis Dosarele Revolutiei fara niciun vinovat in conditiile in care, iata, Dosarele Revolutiei au fost din nou deschise ? Cum l-ati „scapat” pe Ion Iliescu desi astazi exista atitea probe care sa il condamne la ani grei de puscarie?

5. De ce nu pot accesa Declaratiile d-voastra de Avere asa cum pot pentru cei pe care i-ati bagat la puscarie?

6. E adevarat ca, atunci cind erati Procuror General al Romaniei, l-ati vizitat acasa pe Sebastian Ghita?

7. E adevarat ca pe 6 decembrie 2009 erati acasa la generalul Gabriel Oprea, impreuna cu generalul Coldea? E adevarat ca ati fost in casa lui Oprea de mai multe ori?

8. E adevarat ca ati primit verdictul de „neplagiat” din partea acelorasi oameni care l-au „albit” pe Ponta in 18 iulie 2012?

9. Ati folosit vreodata mail-ul „Cucuveaua Mov” in corespondentele d-voastra?

10. Aveti Conturi in Strainatate? Despre care nu vedem nimic in Declaratiile de Avere pe care le-ati semnat?

11. Aveti cumva si o alta cetatenie decit cea romana?

12. Ati inchis dosare DNA la cererea altor State?

13. Actualul Procuror General al Romaniei a avut vreodata dosar la DNA? Va spune ceva SRI Transilvania ?! Sau vreti sa va dau un anumit numar de dosar…

Stimata Doamna Kovesi, astept raspunsurile d-voastra de urgenta! Sinteti angajata mea si a milioane de romani care v-au pus „icoana” in casele lor! Nu va mai bazati pe „acoperitii” lui Coldea, astia miine va tradeaza! Nu va mai bazati pe diverse „imunitati” de afara, miine se schimba regulile jocului.

Va astept la NASUL TV ! Sa raspundeti franc ! Poporul va mai poate salva!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Sursa: Lumea Justitiei

 
 
Gandeste 312 01-11-2016 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 44 Pagina incarcata in 0.184882164001 secunde