În sfârșit! Extremistul Csibi Barna a fost condamnat penal pentru FASCISM

 

Dan Tănasă: Judecătoria Miercurea Ciuc l-a condamnat penal vineri, 14 aprilie, pe extremistul maghiar Csibi Barna pentru săvârşirea infracţiunii de promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe.

Iată desfășurarea procesului: Judecătoria Miercurea Ciuc a admis vineri, 29 ianuarie 2016, rechizitoriul procurorilor și a dispus începerea judecății cauzei în dosarul în care extremistul Csibi Barna a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de promovare a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârșită prin orice mijloace, în public, pentru utilizarea în public a simbolurilor fasciste și rasist și pentru deținerea, în vederea răspândirii sau vânzării, de simboluri fasciste și rasiste.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General (detalii aici), preluat de Agerpres, în intervalul octombrie 2009 — aprilie 2011, Csibi Barna a răspândit în mod sistematic, în public, idei și concepții fasciste, rasiste și xenofobe, cu intenția de a convinge și de a atrage noi adepți.

În acest scop, el a folosit în mod intensiv mediul online, făcând propagandă prin intermediul blogurilor sale și prin canalele pe care le-a deschis pe diferite portaluri.

Vineri, 14 aprilie a.c., magistrații Judecătoriei Miercurea Ciuc l-au condamnat penal pe Csibi Barna pentru săvârşirea infracţiunii de promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe. Barna a fost condamnat penal la plata unei amenzi penale în cuantum de 10.000 lei, plus confiscare unor bunuri.

Citește aici sentința: Dan Tănasă

Citește aici articolul: Incredibilele mizerii făcute de unguri la Budapesta, față de handbalistele de la CSM București. 5.000 de naziști l-au șocat pe antrenorul suedez al româncelor


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

loading...

 
 
CunoasteLumea 130 18-04-2017 Vali
    Acest articol nu are niciun comentariu
ADAUGA COMENTARIU

 
Online 455 Pagina incarcata in 0.445576190948 secunde